Moodboard weboldaltervhez kozmetikai témábanHangulattábla weboldal tervezéshez - Webdesign Workshop hallgatói munkák

Csak néhány kép, háttérminta és betűtípus kell hozzá, meg egy mutatós rendezési elv, és máris kész a hangulattábla. A műfaj kötetlen, hiszen még nem pixel-pontos tervezésről beszélünk, csak a tervezési fázis első bátortalan lépéseiről. Ha több szöveget helyezünk el rajta, akkor egy bonyolultabb koncepció bemutatására is alkalmas. Bizonyos esetekben az arculatterv elemei lesznek hangsúlyosak az elkészítésekor, máskor pedig a honlap képanyagáról szól inkább.

Hiába vagyunk a tervezés korai szakaszában, már a hangulattábla elképzelésekor nagyon fontos, hogy a célközönség vizuális nyelvén kommunikáljunk. Ez a munka a 40-es nőknek szóló kozmetikai termékek webshopjához készült és elsősorban a célközönség problémáira fókuszál, ezért a szövegeknek kitüntetett szerepük van.

Készült: 
2016

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top