Motivációs poszter, avagy egy idézet megszemélyesítésemotivációs poszter tervezése - Webdesign Workshop hallgatói munka

Vannak olyan idézetek, amelyekben annyira erős, plasztikus a költői kép, vagy a hasonlat, hogy szinte minden motivációs poszter megvalósítás nagyon hasonló lesz. Más esetekben elgondolkodtató asszociációkra lehet rácsodálkozni, mert ugyanarról mindenkinek más jut az eszébe.

A jó motivációs poszter több lesz, mint a kép és a szöveg külön-külön. Az illusztráció hozzáad árnyalatnyi plusz jelentéseket a kijelentéshez, és a képre is hat a szöveg. A motivációs poszter műfaja Amerikában rendkívül népszerű, ahol az irodák falán tényleg konkrétan motiváló jelleggel függesztik ki ezeket a képeket. Nagyon fontos, hogy a mondat a szívedhez szóljon, teljesen azonosulni tudj vele, megmozgassa az érzelmeidet, különben nem fog segíteni az átlagos hétköznapok küzdelmeiben.

A Facebook tele van a kép + szöveg típusú bölcselkedő, vagy viccesnek szánt aranyköpésekkel. Tulajdonképpen ezek nagyon hasonlítanak a motivációs poszter műfajához, csak mindenki a saját tehetségéhez és céljához mért szinten valósítja meg az ötleteit.

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top