Motivációs poszter steampunk stílusbanA fénykép és valóság közti értelmezést, a múlt és jövő összefüggéseit kereső idézethez valóságos vizuális csemegének számít ez a motivációs poszter. Ugyanolyan elemi erővel hatnak ránk a különös fantasy női portrék, mint maga az idézet. A stílusilag nehezen besorolható illusztráció talán a steampunkhoz áll a legközelebb, melyben egyszerre látjuk a nosztalgikus múltat és fiktív futurisztikus látványelemeket.

Ez egy nagyon szép példája annak, hogyan erősíti fel egymást a kép és szöveg, és teremt különös, egyedi atmoszférát egy motivációs poszteren.

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top