Mutasd és ne mondd - önmeghatározás hangulattáblávalSzemélyes hangulattábla tervezés -Webdesign Workshop hallgatói munkák

A hangulattáblát arra találták ki, hogy olyasmit érzékeltessen, amit szavakkal nehéz elmondani. A moodboard érzelmi szinten fogalmaz meg válaszokat olyan összetett kérdésekre például, hogy milyen levegőt árasszon egy leendő honlap.

A személyes hangulattábla készítése egy rávezető feladat. Itt nincs bevált recept, okos fortély, jó vagy rossz megoldás. Szabadon, megszorítások nélkül a hallgatók szubjektív képi megoldást adnak arra, hogy mivel szeretnének és tudnak azonosulni a webdesign területén.

Baji Márti moodboardja tökéletesen eléri a célt: erős hangulatot teremt, szavak nélkül kiszivárog egy belső tartalom, markáns stílus körvonalazódik.

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top