Névjegykártya belvárosi étteremNévjegykártya tervezési feladat - kisarculat részeként

A modern, fiatalos márkák az átlagnál jobban igénylik a kiemelkedő arculatot. A tulajdonosok és a vendégek, ügyfelek felől is magasabb elvárások érkeznek. Ez a megoldás szakít a hagyományokkal, és sem az elegánsabb vintage stílus felé, sem a szimpla tipográfiai logó felé nem indul el. Geometriainak sem lehet teljesen nevezni, valahol a stílusokról alkotott definíciók metszéspontjában helyezkedik el. Ettől lesz olyan ellenállhatatlanul friss, és izgalmas.

A teljes kisarculati tervet is megtalálod a Hallgató Munkák között. Az arculattervezési esettanulmányt pedig a blogban olvashatod el. Nemcsak az inspiráció források és az ötlet születése kerül terítékre, de megismerkedhetsz a felhasznált mockup-okkal, eszközökkel, és mintákkal is.

Készült: 
2016
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top