Névjegykártya a divat világábanNévjegykártya tervezési feladat

Eyg jó grafikánál tulajdonképpen már nem is fér el sokkal több egy névjegykártya felületén. Terméyzetesen ha nem magunk rajzoljuk, akkor vagy grafikust kell megbízni vele, vagy erre a célra használható ingyenes illetve vásárolt reklám grafikával is dolgozhatunk. A dolog nem úgy működik, hogy letöltünk valamit a Pintrest-ről, hiszen ott mások által közzétett projektek megoshtásáról van szó.

Készült: 
2016
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top