Névjegykártya divattervezőnekNévjegykártya újratervezési feladat - Divat

Renáta több változattal készült a névjegykártya újratervezési feladatban. Az eltérő megközelítések mind nagyon ígéretesek lettek, a legjobb feladatmegoldásnak azonban a csipkés változatot tartom. Általában véve igaz, hogy a csipkemotívum jól passzol divat témában. Finoman utal az iparművészetre, a kézimunkára és az egyediségre. Az áttört szerkezet szépen behálózza a teret, miközben egységes egésszé szerkeszti azt. A finom szövetszerűség érzékenységet, aprólékosságot tükröz, a csipke öltöztet, díszít és különlegessé tesz. Akárcsak egy jó divattervező.

Készült: 
2019
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top