Névjegykártya tervezése kommunikációs cég számáranévjegykártya tervezési feladat kreatív területen

A kommunikáció területén dolgozó munkatársak névjegykártyáját kritikus pillantások kísérik, hiszen mindenki valami nagy durranást vár. A külföldi példák között sok esetben térbeli megoldások, vagy különleges anyagok, esetleg átlátszó részekkel kombinált területek is helyet kaphatnak. Az itthoni piacra történő tervezés esetében azonban még mindig nagyon erős anyagi korlátokhoz kell alkalmazkodni.

Ez a levegős, színes, de nem tarka megoldás az elegáns fonttípusoktól, és a feliratok szokatlan elhelyezésétől emelkedik ki a középszerű névjegykártyák közül.

Készült: 
2013
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top