Névjegykártya tervezési egy női divat márka számáraNévjegykártya tervezési feladat a divat világából

A névjegykártya tervezés mindig könnyebb abban az esetben, ha. Atéma, az iparág vagy a termék közel áll hozzánk, az érdeklődési körünkbe tartozik, és vannak már előzetes ismereteink róla. Ezt a munkát egy férfi küldte be, és biztos vagyok benne, hogy nehezebb dolga volt, mint a divat iránt fogékony női hallgatóknak.

Egy jó szakember sok tapasztalattal a háta mögött persze el tudja rejteni a személyes érintettségét, attitűdjét, és bármelyik területtel azonosulni tud.

Webdesign Workshop modulWebdesign Workshop modulKészült: 
2016
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top