Névjegykártya tervezési feladat egy kézműves ékszertervezőneknévjegykártya tervezés hallgatói munka Webdesign Workshop

Nem könnyű képi eszközök segítségével is érzékeltetni a témakört. Sok esetben a tervezésnél olyan klisék ugranak be, amelyeket sokszor láttunk, és tényleg tetszenek. Igen ám, de az üzleti életben felvett stílus nem fog illeni egy szabadúszó művész arculatához. A Szigetre sem öltönyben megyünk ki. Ennél a munkánál már az is oldaná az üzleti hatást, ha a logó egy játékosabb, nőiesebb színváltozatát használnánk fel kiindulópontként.
A logó több színváltozatban is elkészült, és a végső változatot folyamatos diskurzus előzte meg.

Készült: 
2016
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top