Nuance logóterv és arculatterv saját márkáhozNuance logó- és arculatterv saját márka számára
Feladat leírása: 

A nüansz azt jelenti, hogy árnyalt. Utal a kifinomult részletekre, az apró árnyalatnyi különbségekre. Alig észrevehető, leheletkönnyű fokozatokat hangsúlyoz.

Tágabb értelemben a csiszolt ízlést, szofisztikált és intelligens vizuális hozzáállást is kifejezi a névválasztás. Sejteti a kidolgozottság egy magasabb fokát, ugyanakkor a változatosságot, játékosságot és sokszínűséget is jelenti.

A színátmenet szelíden céloz az árnyalat szóra. Az egymással szembefordított U és N betűk összekapcsolódása és lágy íve folyamatosságot és harmóniát hoz létre.Varga Zsófi nagyon szépen "meséli el" vizuálisan a nuance szó érzelmi-hangulati-gondolati többletjelentést

Egy jó logó éppen erről szól. Nem csupán szép, hanem kifejezi az alkotó személyes stílusát, márkaszemélyiségére jellemző szellemiségét. A Nuance letisztult, professzionális és magas színvonalú alkotás, ami megragadja a figyelmet és pozitív benyomást kelt. Bár a logóterv és a márkanév a saját márka tervezési feladathoz készült, végül Zsófi a Graphisma mellett döntött.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top