Nyári tábor gyerekeknek- szórólap tervezési feladatszórólap tervezési feladat - Webdesign Workshop hallgatói munkák

Ez a munka pontos arányérzékkel, és egyensúlyban tartott palettával gondoskodik a színes hatásról, ugyanakkor nem használja a fő és mellék színek mindegyikét, és ezzel elkerüli az óvodás hatást. A grafika alkalmazása és a gyerek képének szerepeltetése pont elég a téma érzékeltetéséhez. A legnagyobb erénye azonban a tagolás. A két kör alakú rész a játékos figurákkal éppen a megfelelő módon irányítják a figyelmet az információkra. mert egy képi elemek nélküli szórólap 90%-ban elolvasás nélkül a kukában landol.

Készült: 
2016
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top