Nyári tábor szórólap - tervezz több verziótszórólap tervezés, kiadványszerkesztési feladat -Photoshop Alapozó hallgatói munka
A szórólap esetében a könnyed, lendületes, vidám színek és design visszaadják a nyári szünet és a játék felszabadultságát. A szöveg tagolása pedig a szülőknek segít az alapvető információk gyors feltérképezésében. Jó, ha a gyerekek alakja feltűnik a szórólapon, mert azonnal, egyetlen pillantással fel lehet térképezni, milyen témáról is van szó.
A hallgatói munkák egy alkotói folyamat részeként készülnek el. Az első verziókról részletes elemzést adok, és olyan instrukciókkal látom el a hallgatókat, amelyek reményeim szerint jobb, letisztultabb, profibb grafikai munkát eredményeznének. Ennek a szórólapnak már az első verziója is ígéretes volt, de az instrukciók alapján egyszerűsített változat lett a nyerő (a fenti, füves rész nélküli verzió).
Készült: 
2017

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top