Pasztell weboldalterv sütis témáhozweboldalterv sütis bolt címoldala

A pasztell színekkel nagyon kell vigyázni. Könnyen át lehet esni a ló túloldalára. Észre sem vesszük és szirupos, csöpögős, vagy egyenesen giccses munka került ki a kezünk közül. Pedig rengeteg lehetőség rejlik a jól megtervezett pasztell paletták alkalmazásában. Profi kezekben kifinomultságot, eleganciát vagy éppen a luxust is érzékeltetni lehet vele, mint ahogy ennél a munkánál is történt. A titok a tört színek alkalmazásában és a semleges színekkel való vegyítésben rejlik

Készült: 
2017

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top