Photoshop artwork - digitális művészetPhotoshop képkivágás, képkijelölési technikák

István a festészet felől kanyarodott a digitális képek világa felé, és a Photoshop Alapozón készítette ezt az izgalmas, kreatív képi világot. Itt már nem csak arról van szó, hogy őrült jó effektetekkel tudjuk manipulálni a képeket, hanem a festőművészet és a digitális tudás határán létrejönnek az art fotók.

A feladat egy szabadon választott montázs készítése volt Photoshop-ban. A szabad képválasztás mindig nagyon sokat árul el az alkotóról is, mert mélyebb tartalmak és szimbólumok kapnak szerepet az alkotás során. A jól sikerült munkákban érzelmek és vágyak kerülnek felszínre, ami művészi ízléssel párosulva gyönyörű alkotássá alakul.

Készült: 
2019
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top