Photoshop artwork minőségű motivációs plakátMotivációs plakát tervezése artwork minőségben

A motivációs plakát készítésekor nagyon nehéz a megfelelő hangulatú fotó kiválasztása. Olyan témájú képet kell találni, mely elmeséli az idézetet, vagy éppen egy új valóságot, történetet épít a szöveg köré. Az idézetet körülölelő vizuális környezet az, ami igazán számít és az fogja a saját értelmezésünket, a tartalomhoz kötődő viszonyunkat tolmácsolni.

Aki jártasságot szerez a profi képszerkesztő programok kezelésében, az képes lesz a fotó hátteret a saját ötletek szolgálatába állítani és teljesen egyedi elképzeléseket megvalósítani. Az első motivációs plakátok még mások fotóira támaszkodnak. A Photoshop eszköztára már lehetőséget ad a kreatív gondolatok kifejezésére és a tudatos vizuális kommunikációra. A harmadik szinten pedig már a kiindulási fotó is saját lehet, mert ekkor lesz valóban igazán kreatív alkotás.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top