Photoshop artwork trükkök - blending mode kreatív alkalmazásaPhotoshop képkivágás, képkijelölési technikák

Az Photoshop Artwork feladatokban születnek a legizgalmasabb alkotások. Az egyénileg választott sajátos témák, az önálló vizuális vélemény kifejezése nagyon sok esetben művészi szintű közlést eredményez.

Mert önmagában egy technika, vagy Photoshop funkció mindaddig értéktelen, amíg valamilyen mondanivaló szolgálatába nem állítjuk. A blending mode lehetőséget ad arra, hogy két egymástól teljesen független kép sajátos kölcsönhatásba léphessen egymással. Portrék esetében ez mindig jellemrajz is, valamit közölni szeretne az alkotó az arcra vetített motívumokkal.

Készült: 
2017
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top