Photoshopban készült motivációs plakátMotivációs plakát tervezése Photoshopban


Amikor a kép-szöveg kombináción túllépve, már a fotómanipulációs tudást is birtoklunk, egészen egyedi és sajátságos hangulatú motivációs poszter tudunk készíteni.

Ebben a munkában az objektumok és a kompozíciós elemek szemet gyönyörködtető Photoshopos effektet kaptak, mellyel létrejött egy esztétikus, szerves vizuális rendszer.

A mélység-magasság, múlt és jelen, töredezett és statikus közti ellentéteket szépen illusztrálja a képi kontextus.

Minden részlet finoman kidolgozott, az elemek aránya és az átfedések kiegyensúlyozottak. Az idézetet másodlagos vagy újszerű jelentéssel tölti fel a kép légköre.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top