Platán arculati kismoodboardPlatán Étterem arculattervezése

Arra találták ki a hangulati tábla és a mockup műfaját, hogy segítségükkel ügyesen kontextusba helyezzük logó és arculati tervünket, és keretbe foglaljuk a látvány összképét.

Varga Zsófi egy műfaji átmenetet hozott létre az arculati mockup és a moodboard között. Egy igazi intenzív hangulati fless került az asztalra. Stimulálja az érzékeinket és vizuális szabályrendszert teremt. Tágítja a képzelőerőt, magunk előtt látjuk az étterem belsőépítészeti elrendezését, hangulatképet fest a design nyelvén.
Nos, ilyen a jó kisarculati terv.Azonban hosszú út vezet az első logóötletektől a profi arculatig. Az ügyféllel történő egyeztetési körök kapcsán számtalan logóvariáció készül.

Mindeközben nem csak a megrendelői igényeket kell figyelembe venni, hanem az alapvető szabályokat is.

Legyen egyszerű, mert ezekre emlékeznek a legjobban az emberek.
Jól nézzen ki egy gyufás skatulyán és egy óriásposzteren is.
Ragadja meg a néző figyelmét, keltsen pozitív benyomást, legyen hatásos.
Ugyanolyan jól mutasson nyomtatásban, mint webes felületen.
Legyen érthető és releváns, kötődjön a cég termékéhez, kapcsolódjon a cég tevékenységéhez.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top