Platán Étterem modern nosztalgikus logóterveLogótervezés gasztronómia területen

Létezik egy úgynevezett "modern retro" stílus, ami bátran merít stíluselemeket a 70-es, 80-as évekből, ugyanakkor kialakításában keveredik a régi és az új.

Érdekes, egyedi, sokszor merész látványok születnek, de mindenképpen játékosak, vidámak, geometrikusak, élettel teliek. Egy kicsit ilyen lett Andi logója is. Érezzük benne a kalandos, új utakat kereső romantikus múltat, a nosztalgikus ízt, ugyanakkor a poligonok egyértelműen a modern logo design elemeinek számítanak.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top