Platán - modern étterem logótervLogó és kisarculat terv gasztronómiai területen - Webdesign Workshop modul hallgatói munkák

Egy logótervezési feladatban két-három verziót minimum érdemes elkészíteni. Sok designer vallja azt, hogy legyen a három verzió közül egy biztonságos megoldás, egy merész és egy ijesztő. Megkönnyítjük az ügyfél döntését, ha az ötleteket rövid magyarázatokkal, esetleg vázlatokkal is ellátjuk. Háromnál több verziót ne adjunk, mert megnehezítjük a döntési folyamatot.Amikor az ügyfél kiválaszt egy irányt, jöhet a finomhangolás, részletek kidolgozása, mockup-okban való bemutatása. Többször is hangsúlyoztuk, hogy kulcsfontosságú az logóötletet kontextusában bemutatni. Erre kiválóan alkalmasak a mockup-ok, melyek a logó nagy hűségű ábrázolását teszik lehetővé.

Egy étterem esetében, ahol a terítőtől kezdve, az étel- és itallapon át, a szalvétáig bárhol megjelenhet a logó, különösen fontos, hogy a megrendelő vizuális keretben lássa a leendő végterméket.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top