Platán modern étterem - teljes arculattervezési feladatkisarculat tervezése modern belvárosi étterem részére

A jó logó sokoldalú, izgalmas arculati lehetőségeket rejt magában, és ez akkor érvényesül a legerőteljesebben, ha a logó készítője fejben már az arculati lehetőségeket is "lejátssza". A logónak önállóan is meg kell állnia, de az arculat részeként játékos módon még ezerféleképpen felhasználható, akár csak vizuális utalásként, akár felnagyítva, elforgatva, vagy megismételve.

Külön említésre méltóak a finom áthallások. Az étlap elején a körkörösen ismételt motívum egy tányért formáz. Merész, hogy a borlapon az arculatból csak a vékony vonalvezetés és a színek maradnak meg. Minden részlet a helyén van, akármelyik darabbal is találkozik a vendég, azonnal tudja, hogy erről az étteremről van szó, pedig nem ismételgetjük szolgaian a logót. A fontok vonalainak vékonysága és színezése rímel az arculat többi részére.

Készült: 
2016

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top