Poszter látánytervPlakát tervezési feladat a Photoshop Alapozó tanfolyamon
Feladat leírása: 

Ez a plakát nagyon kevés vizuális elemmel dolgozik, igaz azért, mert így írta elő a feladat. A Photoshop Alapozó hallgatói évről évre bizonyítják, hogy egy szó, egy háttér és egy grafikai elem felhasználásával is kifejező vizuális világ teremthető. A zsiráf fogalmát kellett poszterként megfogalmazni ezzel a minimalista eszköztárral. Ebben a munkában az a fantasztikus, hogy sem maga a szó, sem maga a fogalom nem jelenik meg rajta közvetlenül. Sűrít, tömörít, és megtalálja azt a legkisebb látható elemet, ami alapján már be tudjuk azonosítani a zsiráf fogalmát.

Készült: 
2016
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top