Rongy Lady - logótervezés egy babakészítő kézművesnekLogótervezési feladat a Rongy Lady márkához
Feladat leírása: 

A Webdesign Workshop lehetőséget adott arra, hogy a kisvállalkozó hallgatók saját márkájának és logójának kitalásában a teljes csoport részt vegyen. Ezek a workshop jellegű munkák mindig nagyon izgalmasak, mert nagyon sokféle elképzelésből érkezik kiindulásként. Érvek, vélemények, elemzések ütköznek, hogy aztán a végső verzió igazi közösségi alkotásként születhessen meg.

Ez a fajta pecsét típusú logó gyakori a kézműves márkák esetében, azonban mivel ez a tanfolyam nem vektorgrafikai és nem logótervezői tanfolyam, a felhasznált grafikus motívumok ingyenes forrásokból származnak és csak érzékeltetik a vizuális koncepciót.

Készült: 
2016

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top