Save as: Photoshop ArtworkPhotoshop art work blending mode gyakorlás - Photoshop Alapozó hallgatói munkák

A Photoshop leckékben a blend mode, a rétegezés, a maszkolás, a kitöltés, a transzformálás eszköztárával manipuláljuk a fotót. Az alkotó kreativitásán múlik, hogy a kezébe adott eszközökkel milyen művészi minőségű kompozíciók születnek.

Sok gyakorlás után már nem a technológia fogjaként alkotunk, hanem teljes mértékben a képzeletünkre támaszkodunk. Ahogy az ecsetkezelés sem feltétlenül tudatos festés közben, a Photoshop alkotást is az asszociációk és a fantázia vezetik, a megvalósítás részletei pedig nem érhetők tetten az elkészült alkotáson.

Készült: 
2017
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top