Segítség! Kamasz a gyerekem - szórólap tervezési feladatSzórólap tervezési feladat

Ezen a szórólapon egy gazdag kapcsolatrendszer alakul ki, ami elsősorban az ellentéteken és hasonlóságokon alapul. A formai elemek hasonlóak és szimmetrikusan jelennek meg, ugyanakkor a sziluettek egymással szembe fordulnak, vagy hátat fordítanak egymásnak. Nemcsak a sziluettek gesztusaiban érezzük a feszültséget, hanem a formák méretbeli csökkenő-növekvő ritmusában, vagy a színek kontrasztjában is.

Igazi töltése van a képnek, enyhe ingerültség alakul ki a kompozíción, de finoman adagolt és az összkép egyensúlyát még nem veszélyezteti. A sárga szín pedig szinte kiabál és igazi világítóerővel bír a kék háttéren, jó választás a tipográfiához.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top