Sminkem projekt weboldalterveSminkem saját hallgatói projekt weboldalterv
Feladat leírása: 

Bár nem igaz, hogy csak pink színekben pompázó weboldalakat lehet tervezni smink témában, az biztos, hogy az iparági színekkel hibázni sem lehet.

Barmilyen weboldalra igaz, hogy a nyitóképnek különösen fontos szerepe van. Ezen a weboldalterven az ütős nyitókép egy úgynevezett flat-lay fotó, ami néhány éve már nagyon trendinek számít. Ez a típusú fotózási stílus jól illeszkedik divat, home-dekor, bloggolás, kozmetikumok, életmód témákhoz. A felülről fotózott kellékek erős hangulatot teremtenek, frissnek, nőiesnek és elbűvölően hatnak.

A meglepő nézőpont kreatívnak, könnyednek, játékosnak hat a sima, kicsit oldalról készített, dokumentarista fotókhoz képest. A valódi tárgyak semleges hátterek előtt, sokszor geommetriai mintázatba rendezve önálló virtuális tereket alkotnak, valahol a fikció és valóság határán mozognak.

Készült: 
2017

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top