Sütis bolt weboldalterv és egy elegáns webdesignModern cukrászda weboldalterv és webdesign

A logóhoz választott cirkalmas fonttípus elég karakteres ahhoz, hogy a tipográfiai logó önmagában megálljon. Ritka stílus- és arányérzék kell ahhoz, hogy a rózsaszínnek és a halvány smaragd zöldnek ezt az árnyalatát vegyíteni lehessen. Az eredmény azért ilyen harmonikus, mert az erős színeket oldják a semleges keretek és a fekete alkalmazása. Érdemes elidőzni a grafikus, geometrikus háttér és a képanyag kapcsolatán is. Sok esetben zavaró lehet a mintás háttér előtt megjelenített fotó, de ebben az esetben tökéletes egységet alkotnak.

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top