Szerethető zongora logótervezési feladatLogótervezési feladat szabadúszó zongoratanár részére
Feladat leírása: 

Vannak olyan tevékenységek, amelyeket nem a nagy cégek végeznek, hanem számtalan szabadúszó közül kell kiválasztani a leginkább szimpatikusat. Tipikusan ilyen az oktatás, a korepetálás, a fodrász vagy a személyi edzők világa. Ezeken a területeken különösen fontos a megkülönböztethető, könnyen felidézhető logó, márkanév vagy szlogen. Ugye, hogy szívesebben tanulnál a Szerethető zongora stúdióban, mint Szabó Aranka zenetanártól? Pedig könnyen lehet, hogy ugyanarról van szó.

Készült: 
2013

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top