A szókimondó Arlette logóArlette női online magazin logóterve
Feladat leírása: 

Az Arlette egy sikeres online női magazin. Főszerkesztője pedig korábbi tanfolyami hallgatónk. A magazin elindulásakor, tervezésekor kialakult a hallgatók között egy közös tanfolyami munka és együttgondolkodás az Arlette projektről.

A Webdesign Workshop csoporttagok nemcsak véleményükkel segítették a magazin létrejötte körüli vizuális dilemmák megválaszolását, de sok esetben saját logóváltozatokat is készítettek.

A magazin kifejezetten provokatív témákat dolgoz fel. A női újságírói közösség markánsan megkülönböztethető saját hangot használ. A cikkek és a fotók merészek, kritikusak, mindent megkérdőjelezők, gyakran abszurdak.Olgi logója rátapint arra az erős személyiségű, kreatív megoldásokat kereső női figurára, amit az Arlette képvisel. Reflektorfénybe kerül a kihívó, fantáziát megmozgató, cseppet sem átlagos női karakter.

Az illusztráció szemléletessé teszi a tabukat döntögető gondolkodást, a nem átlagos stílust. Ráismerünk arra a nőre, akire nem lehet nem odafigyelni.

Az Arlette logó egy hosszú folyamaton ment keresztül és átalakult, azonban Olgi első változata hatással volt a végleges logóra és katalizátorként működött.

Készült: 
2016

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top