Szórólap - az alkalmi nyomtatvány tervezéseSzórólap tervezési feladat - esemény beharangozó

A borító-, plakát-, szórólaptervezési feladatok mind-mind arra szolgálnak, hogy a hallgatók megtanulják a megfelelő képek és illusztrációk kiválasztását, magabiztosan alkalmazzák együttesen a fontokat és kompozíciós elemeket, illetve hogy képesek legyenek harmonikusan ábrázolni magyarázó-tájékoztató kiadványokat.

Nem világmegváltó dizájnolást, hanem látásmód és kompetencia kialakulását segítik a feladatok, a vizuális nyelv tudatos alkalmazását. Márta stílusa, a rá jellemző megoldásai már a korai szakaszban megmutatkoztak

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top