A szórólap nem dekoráció, hanem tájékoztatóSzórólap tervezési feladat

A szórólapon használt, kevésbé markáns színek nem eredményeznek erős kontrasztot, ami egy nagyon fontos alapelv látványtervezéskor, azonban cserébe egy harmonikus és esztétikus kiadványt tartunk a kezünkben, ami üdítően hat nyomtatott reklámok között. Éppen az ízlésesség és a praktikusság győzheti meg a potenciális érdeklődőket, adott esetben a szülőket, hogy cselekvésre ösztönözzön, lépéseket tegyenek.

Készült: 
2017

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top