Szórólap tervezés - ellenséges terepen kell győznödszórólap tervezés egy szülőknek szóló rendezvényhez - hallgatói munka

Emiatt a szokottnál is kisebb figyelmet szánnak rá az emberek, sokszor kifejezetten ellenségesen tekintenek rá. Ezt az ellenállást csak igényes munkával, már messziről a minőség benyomását keltő kreatív anyaggal lehet legyőzni.

Nem elég a karakteres fonttípus kiválasztása. Érdemes egy kontrasztos, nagy címmel felhívni a figyelmet a szórólap témájára, még azon az áron is, hogy elvesztünk az értékes helyből valamennyit. Képi elem nélkül hiába a jó szöveg és a zseniális tagolás, szinte esélyünk sincs. Ezért mindig kell egy illusztratív fotó vagy grafika, ami segít belőni a témát, és értelmezni a címet.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top