Szórólap újratervezés Photoshopban - Őszike fagyizóSzórólap újratervezés Photoshopban - Őszike fagyizó

A hagyományos hirdetési eszközök közé sorolható szórólapok megtervezését ma már éppen úgy Photoshoppal készítjük el, mint egy weboldal layoutot. A tanfolyamon nemcsak az a cél, hogy a hallgatók magabiztosan kezeljék a profi képszerkesztő szoftvert, éppolyan fontos a grafikai alapelvek elsajátítása.

Egy szórólap újratervezése összetett feladat, hiába tűnik első ránézésre egyszerűnek. Dönteni kell arról, hogy milyen jellegű fotók és grafika segíti az érthető és világos kommunikációt? Hogyan kapcsolódik egymáshoz a vizuális szempontból a kényanyag és a szöveg? A szöveg hierarchiája hogyan befolyásolja a betűk méretét, stílusát elhelyezését?

Egy szórólap vizuális követelménye, hogy egy pillantással befogadható információt kell közölnie.Baji Márti minden képi és szöveges elemet úgy komponált meg a szórólapon, hogy "megakasztja" a tekintetet azokon a pontokon, ahol a kép vagy szöveg érdekeset, fontosat nyújt. Az olvasó néhány pillanat alatt külön tudja választani a szórólap egységeit, miközben a legfontosabb üzenetet került a fókuszpontba.

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top