Tedd rendbe az életedet - könyvborító tervezéskiadványtervezési feladat,könyvborító tervezés

Ne tévesszen meg senkit, ha látszólag egyszerű látványmegoldásokkal találkozunk egy könyvborítón. Egy szivárványos háttérbe elhelyezett cím tudatos koncepció eredménye. Az üzenet megjelenítése előtt a tervező számtalan kérdésre keresi a választ. Ki a célközönség? A célközönséget milyen vizuális kommunikációval lehet megszólítani? Milyen képi és grafikai eszközökkel lehet a tartalmat beszédesen összefoglalni? Informatív legyen vagy hangulatkeltő? Milyen színekkel gazdagíthatom az alapüzenetet?

Nem feltétlenül a túlkommunikált könyvborítók hívják fel magukra a figyelmet, sok esetben az érzetet kiváltó, légkört teremtő borítókat vesszük kézbe és ezek mögött is határozott elképzelés és arculattervezés rejlik.

Készült: 
2017

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top