Teremts hangulatot weboldaltervezéskorÉpítőművész belsőépítészeti stúdió weboldalterv
Ezen a weboldalterven a kontrasztos, geometrikus, szépen komponált webdesign modernséget, minőséget, kreativitást sugall a belsőépítész stúdióról.

A választott szürke-fekete-fehér-sárga színpaletta drámai, karakteres, elegáns légkört teremt. Letisztult vonalakat, professzionális hatást, egyszerűséget kelt.

Általában igaz, hogy a monokróm színpaletták mindig nagyon harmonikusak és kellemesen egységes hangulatúak. Az egyszínű skála eleganciát kölcsönöz a térnek, könnyen teremt összefüggő, egyenletes és kompakt érzést.

A monokróm környezetet mindig kitűnően lehet variálni egy élénk színű kiegészítővel. Erre tökéletesen alkalmas a sárga, ami melegséget, játékosságot és izgalmat visz az egyszínű térbe. A nézelődő tekintetét pedig tudatosan vezeti a sárga szín, ami összekötő kapocsként működik a teljes címlapon.

A weboldalra választott fotók levegős, tág tér benyomását keltik, melyet maga a webdesign alázatosan és jó érzékkel folytat. A címoldal terv áttekinthető, nem zsúfol össze semmit, a lényegre koncentrál, nem fél az üres tértől, és ez nagyszerű felhasználói élményt biztosít az olvasónak.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top