Tervezz plasztikusan! Könyvborító design, kiadványszerkesztéskiadványtervezési feladat,könyvborító tervezés

A nagy felhívó jellegű fotós elemek és a látványos ábrázolások egy könyvborítón segítik a gyors vizuális feldolgozást. Az üzenet gyorsan eljut a tudatunkig, odafordulást eredményez és a legfontosabb, hogy érdeklődést vált ki.

Istvántól már megszokhattuk, hogy sok-sok variációt készít. Könyvborító tervezéskor nélkülözhetetlen a többféle variáció készítése, az alapos előkészület. Az alkotói folyamat egyik legfontosabb fázisa a motívumgyűjtés, a kísérletezés a korai verziókkal.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top