Tinikozmetikumok moodboard - a webdesign első lépéseHangulattábla tervezés - Webdesign Workshop hallgatói munkák

Nem könnyű a célközönség vizuális nyelvén gondolkodni és alkotni. Mert természetesen nem pont ugyanolyan hangulatot jelenítenénk meg egy tiniknek szóló kozmetikai család és egy negyvenes nőknek szóló termékcsalád esetében. Mások a problémák, a hívószavak, a szimbólumok, amelyek az adott korosztályra hatással vannak, és ezt a webdesign-nak is tükröznie kell.

Ez a hangulattábla abból a szempontból is különleges, hogy az online marketing kommunikációra vonatkozó koncepció elemei megjelennek a szövegben.

Készült: 
2016

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top