Új háttérbe helyezés Photoshop-banÚj háttérbe helyezés Photoshop-ban

A Photoshop Alapozóban nem pusztán a tűpontos kijelölések megvalósítása a cél. A kész alkotás összhatása azokon a simításokon múlik, amikor korrigáljuk a fényviszonyokat. A több fotóból kivágott és beillesztett komponensek eltérő fényviszonyokkal és színezettel "érkeznek" az új háttérbe. A megvilágítás finomhangolása és korrigálása nem is olyan könnyű feladat.

Márti gyönyörű atmoszférát teremtett, a fiktív környezet szépen kidolgozott, és fel sem ismerjük a kiinduló buja zöld vegetációt.


[[Composite images - Photoshop modul hallgatói munkák

Készült: 
2019
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top