Újratervezett agrár névjegykártyaNévjegykártya újratervezési feladat - Mezőgazdaság

Kovács Renáta készítette ezt a két mezőgazdasági témájú névjegykártyát. Az első minimalista eszközökkel dolgozik, nagyon kevés kelléket használ.

A második verzióban pusztán egy szürke karika kerül be a képbe, mégis rengeteget változtat a megjelenésen. Ez a kis csavar megjegyezhetővé teszi a névjegyet, és valahogy változatosabb, elegánsabb összhatást kapunk. Nem is beszélve arról, hogy élénkítő hatást eredményez, holott a színpaletta a két névjegykártyán megegyezik.

Nagyon fontos dologra hívja fel a figyelmet ez a két változat: a finom részleteken nagyon sok múlik!

Készült: 
2019
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top