Újratervezett névjegykártya kreatív iparágbanNévjegykártya újratervezési feladat - Művészet

Ha egy névjegykártya alapján azonnal beazonosítható, hogy a tulajdonosa milyen területen tevékenykedik és miben szakértő, akkor nagyon jó úton vagyunk látványtervezésben.

Ez a névjegykártya-gyöngyszem méltó bemutatkozása lehet egy képzőművészetnek, festőművésznek vagy iparművésznek. Annyi módosítási javaslatot tettünk, hogy a szaggatott betűtípusról váltsunk tömörebb, egységesebb fontra. Jelen esetben érdemes ellenpontozni a feszültséget. A női arc sziluettje éppen elegendő izgalmas vonalkavalkádot és színes forgatagot biztosít. A dinamikát most csitítani és nyugtatni kell, kellő fehér teret engedve a főmotívum kifejező erejének.

Gratulálunk a munkához.

Készült: 
2019
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top