Újratervezett névjegykártya mezőgazdasági témábanNévjegykártya újratervezési feladat - Mezőgazdaság

A tanfolyami feladatok között a névjegykártya újratervezéskor ismerkedünk először a grafikai tervezési alapelvekkel. Az alapszabályokat nem mindig könnyű betartani, különösen az első gyakorlatok során.

Az újratervezés ráadásul mindig egy kicsit nehezebb, mintha nulláról indulna az ember. Már láttunk egy megoldást a feladatra, amitől nem mindig könnyű elszakadni. Ha ügyféltőlérkezik igény az újratervezésre, akkor mindig alaposan körbe kell járni az indokot, hogy miért kerül rá sor, mi volt a baj a korábbi megoldással, milyen új követelményeknek kell megfelelni. A tanfolyami környezetben ezek az instrukciók hiányoztak.

Ritkán sikerül az összes aranyszabályt olyan jól teljesíteni, mint ezen a névjegykártya terven. Optimális a betűválasztás, ügyes a térrel való gazdálkodás, határozott a struktúra kialakítása, jó vizuális kiemelés, harmonikusak a színek, és illeszkednek az ágazati elvárásoknak, tudatosan alkalmazott a kontraszt-elv.

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top