Vén Platánfa -kisvárosi étterem logótervetitle="Logótervezési feladat - Webdesign Workshop modul hallgatói munkák"

Nem feltétlenül lehet az összes Platán étteremnek és bisztrónak tervezett logók között különbséget tenni. nem biztos, hogy mindenki hibátlanul szét tudná választani a kétféle étteremnek tervezett logókat. Azonban gyakorló feladatnak pont ezért ideális. A logótervezés olyan, mint a novellák között az egypercesek. Minden pixelnek, szimbólumnak, és színnek kiemelkedő jelentősége van. Ahogy egy viccbe is egész világok sűríthetőek, úgy egy logóban is hihetetlen plusz asszociációkat tud belevinni már pusztán a megfelelő fonttípus használata.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top