Vén Platánfa line-art logóLogótervezés a Vén Plantánfa Étteremnek

Ez a platánfát szimbolizáló, mandalát idéző ábrázolás letisztult eleganciát sugároz és közel áll a minimalista stílushoz. A szimmetrikus elrendezésű geometriai formák univerzalitást, harmóniát és tudatosságot közvetítenek. A vékony vonalak harmonikusak és időtlenséget sugároznak.

Érdekes kérdés lehet, hogy egy kisvárosi környezet tradicionális értékekhez szokott célközönsége fogékony-e a modern, geometriai logóra. A szerves formák (levelek, ágak, fa, gyökérzet) line-art ábrázolása mindenképpen holisztikus és kifinomult megközelítést ígér és friss, elegáns márkát sejtet.

Izgalmas párosítás, ha vékony, karcsú, finom vonalakat grunge környezetben látunk. Az egyensúlyt az teremti meg, hogy a maga a motívum nosztalgikus jellegű és mindenképpen jól működik egy olyan étteremnél, amely a hagyományos ételek újragondolását tűzte ki célul.

Készült: 
2017

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top