Vess be mindent szórólaptervezéskorSzórólap tervezési feladat

Szinte biztos, hogy nem siklik el a tekintet egy olyan szórólap felett, amelyen ennyire emlékezetes grafika szerepel. A választott karakterek - mint általában a rajzfilmfigurák - erős túlzásokkal operálnak. Az őrületbe kergetett szülők felnagyított érzelmei azonban nagyon jól közvetítik a kulcsfontosságú üzenetet és támogatják a szöveget, amitől erős figyelemfelhívó jelleget kap a szórólap.

A kék színárnyalatok ellensúlyozzák a vibráló grafikát és egységgé fogják össze a szórólapot, az elrendezés leföldeli a rendhagyóan feje tetejére állított figurát, a vidám fontcsalád pedig enyhít a túlzott kétségbeesésen.

Nézzétek meg, hányféle verzióban gondolkodott Anna és hogyan csiszolódtak a színvariációk a tervezés során.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top