Webflower weboldal tervWebdesign, weboldal terv saját márka részére
Feladat leírása: 

Az egyik tábor szerint elfogultak maradunk és nehezen lépünk tovább egy kezdeti ötlet után. Míg a másik tábor azt hangoztatja, ki ismerné jobban az elképzeléseinket, mint saját magunk. Ha másnak adjuk ki a munkát az olyan, mintha nem bíznánk magunkban. Egy biztos, aki a Webdesign Workshopot választja, biztosan saját maga áll a kihívások elé.

Készült: 
2013

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top