Weboldal tervezés egy lakberendezéssel foglalkozó szabadúszó számáraWeboldal tervezés egy lakberendezési témához - Photoshop Alapozó hallgatói munkák

A lakberendezés is az a szolgáltatási terület, ahol a honlap kritikus pillantások kereszttüzébe kerül. ugyan egy építőipari cég esetében is igaz, hogy magát a szolgáltatást és a céget is lejáratja egy elavult, régimódi honlap, a lakberendezés esetében ez szinte biztosan elriasztaná a potenciális megrendelőket.

Egy kisvállalkozás esetében erőteljesebb stíluselemeket is használhatunk, míg a nagy cégek, a multik és a corporate világ a modernizmus mellett tette le a voksát. ez a modern stílussal ötvözött vintage ragyogó választás a lakberendezés témaköréhez. A lefelé gördülő, történetmesélős weboldal terve sok munkaórát igénybe vett, és az ötletes, apró részletek az oldal vége felé sem fogynak el.

Készült: 
2016
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top