Weboldalterv egy belsőépítészeti stúdió számáraWeboldalterv egy belsőépítészeti stúdió számára - Photoshop Alapozó hallgatói munka

A weboldalak drótvázát élettel feltölteni nagyon nehéz feladat. Sok gyakorlás kell ahhoz, hogy hangulatokban, képi világokban is tudjon valaki gondolkodni. Elegánsnak, nagyvonalúnak és trendinek kell lennie, ugyanakkor fontos a megkülönböztethetőség is. Ez a munka finom színvilágával és az apró részletekben rejlő összhanggal kitűnik a hallgatói munkák közül.

A tanfolyamon sokszor egymáshoz nagyon hasonló szolgáltatásokhoz kell weboldalt vagy arculatot tervezni. A Photoshop Alapozó egyik feladata egy belsőépítészeti stúdió, a másik pedig egy szabadúszó lakberendező számára készülő honlap címoldalának kialakítása. Hasonló szolgáltatásokat nyújtanak, de más célközönségnek, és általában más ár szinten is dolgoznak. Érdekes kérdés, hogy az adott stúdió, vagy lakberendező szakosodik-e valamire. Loft lakásokra, pici panelekre, vagy nagy belmagasságú belvárosi ingatlanokra. ebben az esetben a honlapnak ezt a hozzáadott értéket is kommunikálnia kell.

A feladat része volt az is, hogy ingyenes forrásokból származó ikon készletet találjunk a lakberendezési szolgáltatások illusztrálására.

Készült: 
2017

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top