Weboldalterv a Forgószél Válságkezelő Központ számáraVálságkezelő Központ weboldalterv, címoldal - Webdesign Workshop hallgatói munkák

Az összbenyomás erről a válságkezelő cégről az, hogy frissek, segítőkészek, hozzáértők.

A kiegyensúlyozott színpaletta és az okosan válogatott képanyag már félsiker egy jó címlap layouthoz. A kék szín a megbízható szakértelem jelképe, a zöld a gyógyító megújulást szimbolizálja. A fehér környezet pedig kifejezetten tovább erősíti a pozitív élményeket.

A zuhanás közbeni légi formáció szépen aláfesti a Forgószél elnevezést, az összekapaszkodó kezek pedig az együttműködést és empátiát tükrözik. Itt minden a bizalomról szól, és elhisszük nekik, hogy valóban ők lesznek kirakós játék hiányzó darabkája.
A kör geometriája szép koreográfiával táncol körbe-körbe az elrendezésben. A körforgás finoman jelen van mindenhol a designban, ami jó ütemű ritmust, ismétlődést nyújt a látottaknak. A színátmenetek is játékot és mozgalmas hangulatot teremtenek.

Ahogyan a színek úgy az elrendezés struktúrája is nagyon harmonikusra sikerült, a vizuális környezet megnyugtató, reményt sugalló, bizalmat építő. Ezeket az értékeket kell közvetítenie egy pszichológiai tanácsadással foglalkozó cégnek.Izgalmas rápillantani a kiindulási verzióra is. Azért fontos látni az egyszerű, kicsit sablonos elso ötletet, hogy az alkotói folyamat ne burkolózhasson valamiféle misztikus ködbe. A remekművek ritkán pattanak ki befejezetten az alkotó fejéből. Sokkal gyakoribb, hogy az első ötletek néhány kreatív közegben kapott vélemény és instrukció alapján tovább alakulnak.

Hihetetlen, hogy az első bátortalan próbálkozás után néhány mondatnyi instrukció kellett ahhoz Istvánnak, hogy ezt a komplex és ötletes megoldást tegye le végül az asztalra. Ha rákattintasz a képre, akkor nagyíthatóvá válik, és meg tudod figyelni az apróbb részleteket is.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top