Weboldalterv a Forgószél Válságkezelő Központ számáraVálságkezelő Központ weboldalterv, címoldal - Webdesign Workshop hallgatói munkák

A válság kifejezésére ugyan nagyon jó kommunikációs elem lenne a vörös, még sem igazán szabad alkalmazni. Az emberek akkor sem egy zilált hajú, magába roskadt, szürke alakkal akarnak azonosulni, ha depressziósak. Ezért a palettáknál is sikeresebbek lesznek a derűs, megnyugtató színekkel dolgozóak. Ez a sárga-kék párosítás ideális, picit a napfényt, a derűt, és a víz hűsítő hatását idézi.

A weboldalterveken a webdesign tervezésének fázisában már minden apró részletnek a helyére kell kerülni. Sima legyen a fejléc, vagy fotó alapú? Flat ikonokkal dolgozzunk, vagy térbeli hatásúakkal?

A pszichológiai, lelki, vagy ezoterikus témáknál az emberi arcok és érzelmek szerepeltetése fotón rendkívül hálás lehet. Egy mosolygó, bizalomgerjesztő arc önmagában is megnyugtató hatású. A lélekkel vagy az egészséggel foglalkozó szakembereknek pedig mindig arccal kell szerepelniük a honlapon.

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top