Weboldaltervezés - folyamatok, szövegek, vizualitásweboldal tervezési feladat

A válságkezelő központ esetében ez azt jelenti, hogy mielőtt nekikezdesz a weboldal tervek kialakításának tisztában kell lenned azzal, hogyan zajlik majd a tanácskérési folyamat. Mi történik, miután a felhasználó a honlap böngészése után úgy dönt, hogy segítséget kér. Mi a teendője? Kivel és hogyan kerül először kapcsolatba? Hogyan rendelik hozzá a megfelelő szakembert? Mi állíthatja meg, hogy segítséget kérjen, és mi motiválhatja erre?

Készült: 
2016

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top